Ceremonien - Ikke medlem af Folkekirken

Begravelse når du ikke er medlem af folkekirken

Begravelsen er en betydelig del af den sidste afsked med ens kære. Hos os tror vi på at alle fortjener en smuk og værdig afsked. Alle har ret til en begravelse, bisættelse eller indvielse i jord, uafhængigt af religiøs overbevisning eller tro. Vi fortjener alle et sted at hvile når vores dage er omme. Der findes ingen lov der definerer, hvordan en ikke-kirkelig ceremoni bør finde sted, blot at almindelig og forventet anstændighed skal overholdes, ligesåvel som dette er tilfældet, ved alle begravelser og bisættelser af dem vi tager afsked med.

Vi er en bedemand for alle

Med vores mange års erfaring er vi klædt på til, at hjælpe jer med alle de spørgsmål I kan have når I ønsker at tage afsked med en af jeres kære, men som ikke er medlem af folkekirken, eller blot er tilhænger af en anden tro eller overbevisning. Vi ønsker at afskeden med jeres kære skal være lige så smuk og tryg som alle andres. Vi hjælper med forskellige begravelses- og bisættelsesformer, rådgivning i forbindelse med ceremonien, som både kan finde sted fra sygehuskapellet, krematoriet, i jeres eget hjem og i nogle sogne fra kirkens eget kapel. Vi påtager os foruden disse også en masse andre opgaver. Dem kan I læse mere om her

Vi hjælper dig med at få en smuk borgerlig begravelse

Vi ved, at du og dine nærmeste går igennem en svær tid. Et dødsfald medfører, at man skal tage stilling til praktiske anliggender. I en tid fyldt med sorg, ved vi, at begravelsen kan være det sidste man ønsker at tænke på. Vi har heldigvis mange års erfaring og ved derfor, hvor vigtigt det er for dig og dine pårørende, at I får den afsked som I ønsker jer. Vi har igennem fire generationer været med til at skabe rammerne for en værdig og smuk afsked, og vores største ønske er, at skabe de samme rammer for dig og din familie. Vi gør en stor dyd ud af, at skabe tryghed om hele begravelsesprocessen, omend den er kirkelig eller ej. Vi har omfattende erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser for mennesker fra andre trossamfund og religioner. Vores opgave er at være behjælpelige med alt det praktiske, så du og din familie kan værne om hinanden og ikke bekymre jer om vanskelige anliggender. Vi hjælper med at få kontakt til den lokale begravelsesmyndighed, at sikre nødvendige attester og andre praktiske opgaver udover ceremonien. Økonomi kan være en ubehagelig størrelse at skulle forholde sig til, vi står derfor også til rådighed og hjælper med at ansøge om begravelseshjælp, så vi kan lette den del af byrden for jer. At tage afsked bør være I jeres egen ånd, og vi er her for at sørge for og hjælpe jer med, at få sagt farvel præcis på den måde du og din familie ønsker at gøre det. 

Hvis du ønsker at vide mere om os kan du læse her, og har du flere spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os.